Volgend event

Persberichten

BITO richt magazijn in bij Tribu
10/06/2016

Tribù ontwerpt, produceert en levert exclusieve tuinmeubelen aan klanten in 60 landen. Hun warehouse is dit jaar voor de 4de keer in 10 jaar tijd uitgebreid. De supply chain manager van Tribù verklaart waarom...

Alloga palletstelling met doorrolniveaus BITO
03/05/2016

De bezettingsgraad in het warehouse van Alloga is in vier jaar tijd gegroeid van 65 naar 95%. Reden is dat steeds meer medicijnproducenten hun logistiek uitbesteden, voor een belangrijk deel vanwege de toenemende eisen in de farmaceutische industrie...

Gazelle
11/03/2016

Koninklijke Gazelle heeft de aanvoer van onderdelen in zijn nieuwe montagehal gestroomlijnd met doorrolstellingen van BITO Systems. In deze hal van 7000 vierkante meter, waar elke dertig seconden een nieuwe fiets van de band rolt, liggen enkele honderden onderdelen onder handbereik van de 250 montagemedewerkers.

Projecten in de kijker

  • The Greenery is één van de grootste groenten-, fruit-, en paddestoelenconcerns in Europa. Het jaar rond levert men een dagvers assortiment aan o.a. supermarktketens.
    Al die verse producten moeten zo efficiënt mogelijk en via de kortste keten bij de eindafnemer terecht komen…

  • Office Depot, distributeur van bureauartikelen, bouwde een compact 4-verdieps pickinginstallatie met geïntegreerde conveyortechniek.
    Zowel doorrolkanalen voor pallets als doorrolkanalen voor stukgoed werden flexibel toegepast.

ONLINE SHOP
Updates & nieuwigheden:

 

Volg ons     

 

   LinkedIn BITO 

 

Video's

   YouTube logo